Eva Jinek Bevallen Van Zoon

De kersverse ouders leerden elkaar kennen tijdens. Beschuit met muisjes voor Huize Jinek.


Paul Mccartney Komt Deze Zomer Naar Werchter En Pinkpop Paul Mccartney Concerten Muziek

Het kereltje kreeg de naam Pax Valentijn van der Voorn maakte de presentatrice vrijdag bekend via Instagram.

Eva jinek bevallen van zoon. Beschuit met muisjes voor Eva Jinek en haar vriend. Eva Jinek is bevallen van een zoon. Hij is er het beste dat ons kon overkomen.

Ze kreeg haar zoon samen met productieleider Dexter van der Voorn. Pax Valentijn Van der Voorn 6-9-2018. De presentatrice had altijd een perfect beeld in haar hoofd van het geven van borstvoeding.

Hij is er het beste dat ons kon overkomen. In september 2018 is Eva bevallen van haar zoon Pax Valentijn de presentatrice maakte het nieuws zelf bekend via Instagram. Hij heeft de achternaam van de partner van Jinek productieleider.

Hij is er het beste dat ons kon overkomen schrijft. Beschuit met muisjes voor Eva Jinek en haar liefje. Pax Valentijn Van der Voorn.

In augustus werd de zwangerschap zo hevig dat ze besloot om eerder te stoppen met haar talkshow. De 40-jarige presentatrice Eva Jinek is gisteren bevallen. De jongen heet Pax Valentijn.

Presentatrice Eva Jinek 40 is bevallen van een zoon. Op haar terugkeer moeten we waarschijnlijk nog even wachten. In maart vertelde de tv-presentatrice dat ze samen met haar partner Dexter van der Voorn een kindje zou krijgen.

Als we Weekblad Part. De trotse ouders zijn apetrots op hun kleine wondertje. In mijn hoofd zag ik volmaakte plaatjes.

Een wens die er altijd was maar die ze niet altijd hardop uit durfde te spreken. In een eerder interview zei Jinek dat ze altijd een hekel heeft gehad aan vragen over haar kinderwens. Gefeliciteerd Eva Jinek en Dexter van der Voorn met de geboorte van jullie zoontje.

Hij is er het beste dat ons kon overkomen schreef Eva bij een foto waarop alleen een oor van de kleine te zien is. Op haar Instagram-account deelde ze zojuist het heugelijke nieuws met een prachtige foto van haar pasgeboren zoon. Hij is er het beste dat ons kon overkomen schrijft de presentatrice bij een foto van de baby op.

Tekst gaat verder onder advertentie Genieten. En waarom stellen we die vraag en. Begin deze maand vertelde Eva Jinek via Instagram dat ze is bevallen van zoontje Pax Valentijn maar sindsdien is ze niet meer in de media geweest.

Het jongetje draagt de naam Pax Valentijn van der Voorn. Ik slank en stralend op een zomers terras aangezien Pax in september is geboren best vreemd met mijn baby aan de borst terwijl ik lachend met vriendinnen het leven. Voor zover bekend zijn de twee nooit in het huwelijksbootje gestapt maar nu lijkt het er sterk op dat dat tóch al gebeurd is.

Eindelijk zijn er eerste beelden van het jonge gezinnetje. Dat geloofde ze in de aanloop van de geboorte van haar zoon Pax eerst nog niet. De presentatrice is gisteren bevallen van een gezonde zoon.

Pax Valentijn van der Voorn werd gisteren geboren in. Prachtige naam Pax vrede. Gisteren is journaliste en presentatrice Eva Jinek bevallen van een zoon.

Eind juli stopte. Pax is het eerste kind voor Eva en. De 40-jarige presentatrice ging pas met zwangerschapsverlof tot het echt niet meer ging.

De presentatie werd toen overgenomen door. Eva Jinek en haar vriend Dexter van der Voorn hebben hun zoon een korte stoere naam meegegeven die niet vaak voorkomt. Eva Jinek is bevallen van een zoon.

Of er was een man die geen kinderen meer wilde of het was gewoon een impertinente vraag. Sinds 2016 is Eva Jinek 42 dolgelukkig met haar grote liefde Dexter van der Voorn en twee jaar later werd het stel de trotse ouders van een zoon. Eva Jinek bevalt van zoon.

Ook op haar sociale media was het stil. Presentatrice Eva Jinek is 6 september bevallen van haar zoontje Pax Valentijn. De vader van het jongetje is televisieproducent Dexter van der Voorn met wie Eva sinds september 2016 samen is.

Jinek omschrijft de geboorte van haar zoon als het beste dat ons kon overkomen. Tot die tijd mag ze genieten van haar rust en haar kind natuurlijk. Eva Jinek bevallen van zoon.

Eva wordt pas in januari terug op de buis verwacht. Hij is er het beste dat ons kon overkomen schrijft Eva bij een foto van de baby op Instagram. Eva Jinek is moeder geworden.

Eva Jinek is donderdag bevallen van een zoon. Eva Jinek is bevallen van een zoon. Het is geen doet-u-er-mij-maar-eentje-van-die-verhaal.

Eva maakte in maart bekend dat zij en haar vriend producer Dexter van der Voorn een kind verwachten. De twee ontmoetten elkaar tijdens de opnames van De Verenigde Staten van Eva waar Van der Voorn producent voor was. Eva Jinek is bevallen van haar eerste kindje.

Gisteren is de presentatrice bevallen van een gezonde zoon. Want hoe weet je wat het leven je geeft. Hij is er het beste dat ons kon overkomen schrijft de presentatrice bij een foto van de baby op Instagram.

Pax Valentijn Van der Voorn schrijft Eva liefdevol op Instagram. Presentatrice Eva Jinek heeft één keer een foto van het oor van haar zoon Pax gedeeld op sociale media en zegt het daarbij te laten. Daarom bereidde zij zich zoals een.

Eva Jinek is afgelopen donderdag bevallen van Pax een zoon. Ook onthult ze in haar Instagrampost de naam van haar zoon. Eva Jinek laat op Instagram weten dat ze gisteren is bevallen van een zoon.

De presentatrice maakte het nieuws zelf bekend via Instagram. Het jongetje werd geboren op 6 september en kreeg de namen Pax Valentijn van der Voorn. Op deze foto is de kleine baby gedeeltelijk te zien.

Pax Valentijn van der Voorn. Het zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen maar gisteren was het zover. Eva Jinek gelukkig wel.

Hoe het gaat met Jinek Pax en haar vriend Dexter was dan ook niet bekend.


Eva Jinek Is Bevallen Van Een Prachtige Zoon Haar Zon

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel